Sombere voorspellingen van Dr Markus Krall: onteigeningen, digitaal geld, ineenstorting

sombere-voorspellingen-van-dr-markus-krall:-onteigeningen,-digitaal-geld,-ineenstorting

14-09-21 03: 10: 00,

De middenklasse zal verdwijnen, hyperinflatie zal ons spaargeld opeten, een verbod op goud is eerder onwaarschijnlijk, maar de digitale euro zal komen en ons beroven van ons laatste beetje vrijheid: Dit zijn enkele van de voorspellingen van econoom, publicist en manager van Degussa Edelmetallhandel Dr Markus Krall. Een paar jaar geleden voorspelde hij de economische crash voor het einde 2020. Alles wees erop dat hij gelijk had en Dr. Krall hield ook voet bij stuk.

Maar toen kwam plotseling de pandemie en veranderde alles. Toeval? Of met opzet georchestreerd? In ieder geval, het gaf de elites tijd. Dr. Markus Krall wil niet precies voorspellen wanneer de ineenstorting van het financiële systeem zal plaatsvinden. Misschien over een paar maanden, misschien over een paar jaar. Maar tot dan zal het altijd ongemakkelijk zijn. Maar hoeveel de mensen tot nu toe ook hebben doorstaan, de geest van verzet zal ontwaken wanneer hun portemonnee begint te knijpen, gelooft Dr.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: