Steve Quayle waarschuwt voor een catastrofale ineenstorting van Amerika zoals we het kennen

steve-quayle-waarschuwt-voor-een-catastrofale-ineenstorting-van-amerika-zoals-we-het-kennen

14-09-21 09: 52: 00,

Net als het Britse Rijk daarvoor, werd de VS in de loop van de 20e eeuw stap voor stap klaargestoomd om de voornaamste gastheer te worden van de banksterparasiet van de globalisten, met de oprichting van de Federal Reserve Bank in 1913 en de ontkoppeling van de US-dollar van goud in 1971.

Beide gebeurtenissen ondermijnden de soevereiniteit van de VS en veranderden de Amerikaanse dollar in ’s werelds reservevaluta en het Amerikaanse ministerie van Financiën en het Amerikaanse leger in de instrumenten van de globalisten.

Net als het Britse Rijk voordien, werd de wereld wijsgemaakt dat Amerika de machtigste natie ter wereld was. De waarheid was dat Amerika was gekaapt door de banksters om zich bezig te houden met ongelooflijk domme oorlogszuchtige avonturen, zoals de invasies van Korea, Vietnam, Irak en Afghanistan en via de CIA, om heimelijk onnoemelijk veel Derde Wereld naties over de hele wereld te ondermijnen.

Deze acties dienden de belangen van de criminelen die Amerika hadden gekaapt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: