Vaccin Mandaten “Potentieel schadelijke, schadelijke daad,” zegt arts

vaccin-mandaten-“potentieel-schadelijke,-schadelijke-daad,”-zegt-arts

14-09-21 07: 57: 00,

In een paper gepubliceerd op 9 september analyseerde Nina Pierpoint, M.D., Ph.D., studies gepubliceerd in augustus 2021 die volgens haar bewijzen dat de Delta-variant de beschikbare COVID-vaccins ontwijkt, wat haar tot de conclusie brengt dat kudde-immuniteit tegen COVID niet kan worden bereikt door vaccinatie.

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Gebaseerd op wat we weten over COVID vaccins, is het verplichten ervan voor het publiek een “potentieel schadelijke, schadelijke handeling,” volgens de New Yorkse arts Nina Pierpont, M.D., Ph.D.

In een paper gepubliceerd op 9 september, analyseerde Pierpoint studies gepubliceerd in augustus 2021 die volgens haar bewijzen dat de Delta variant de beschikbare COVID vaccins ontwijkt, wat haar tot de conclusie brengt dat kudde-immuniteit tegen COVID niet kan worden bereikt door vaccinatie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: