Vaccineren van mensen die COVID-19 hebben gehad: Waarom telt natuurlijke immuniteit niet in de V.S.?

vaccineren-van-mensen-die-covid-19-hebben-gehad:-waarom-telt-natuurlijke-immuniteit-niet-in-de-vs.?

14-09-21 07: 41: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Toen de uitrol van het vaccin midden december begon 2020, was meer dan een kwart van de Amerikanen – 91 miljoen – besmet met SARS-CoV-2, volgens een schatting van het U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) . In mei van dit jaar was dat aandeel gestegen tot meer dan een derde van de bevolking, waaronder 44% van de volwassenen van 18-59 (tabel 1).

Estimated total infections in the United States between February 2020 and May 2021

Het grote aantal besmettingen, gekoppeld aan het toenemende wetenschappelijke bewijs dat natuurlijke immuniteit duurzaam is, leidde sommige medische waarnemers tot de vraag waarom natuurlijke immuniteit niet leek te worden meegewogen in beslissingen over het prioriteren van vaccinatie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: