Vader van Angelina Jolie, Hollywoodster Jon Voight: We zitten in een walgelijke oorlog van linkse mentaliteit

vader-van-angelina-jolie,-hollywoodster-jon-voight:-we-zitten-in-een-walgelijke-oorlog-van-linkse-mentaliteit

14-09-21 02: 59: 00,

Hollywood acteur Jon Voight heeft op Twitter zijn krachtige steun betuigd aan Larry Elder, enkele dagen voor de herroepingsverkiezingen in Californië.(Ondanks zijn voorsprong op Newsom in de laatste peilingen, heeft Elder alle hulp nodig die hij kan krijgen – want laten we eerlijk zijn, het is Californië…

De “Enemy of the State” acteur bekritiseerde Newsom als een “verschrikking” en riep burgers op om op Elder te stemmen om de staat te “herstellen”.

Jon Voight: Mijn mede-Amerikanen, we bevinden ons in een walgelijke oorlog van linkse mentaliteit. Hoe kunnen we leven met onze kinderen die worden onderworpen aan dit linksdenken – Onze gouverneur Newsom, zijn eisen voor inentingen – Hoe kunnen we zo’n onrecht tegen onze vrijheid [und] onze rechten als mens [und] als Amerikaan ons laten neerhalen?

Laten we op Elder stemmen. Larry Elder. Laat onze staten gered worden met waarheden, met de kracht van Gods regels – niet de regels van links, ” Lees verder

%d bloggers liken dit: