Vergeten ellende: Een jaar na de brand in Moria

vergeten-ellende:-een-jaar-na-de-brand-in-moria

14-09-21 05: 30: 00,

Op 8 september 2020 brandde het krottenkamp Moria op Lesbos af. Maar in plaats van de mensen eindelijk naar behoren te huisvesten, werd Moria 2.0 in sneltreinvaart gebouwd en werd het isolement verscherpt. Helaas met succes: Vandaag de dag spreekt bijna niemand meer over het lot van de vluchtelingen die vastzitten in Griekenland. Een kroniek van het vergeten.

Toen Moria in de nacht van 8 op 9 september in vlammen opging, waardoor vele vluchtelingen van hun laatste bezittingen werden beroofd, was de wanhopige situatie van de mensen enkele dagen lang in het bewustzijn van het Duitse en Europese publiek. De foto’s van kinderen die op straat slapen onder dekzeilen

” Lees verder

%d bloggers liken dit: