Willen de Russen een economisch en politiek systeem naar westers model?

willen-de-russen-een-economisch-en-politiek-systeem-naar-westers-model?

14-09-21 03: 09: 00,

Westerse media en politici wekken steeds de indruk dat de Russen verlangen naar een democratie naar westers model. Maar is dat waar? Een opiniepeiling geeft het antwoord.

Aangezien opiniepeilingen ook gemanipuleerd kunnen worden, moeten we eerst nagaan wie de opiniepeiling heeft uitgevoerd waarover we het hier hebben. Het onderzoek is van het Levada Centrum, dat de westerse media ook graag citeren. Het Levada Centrum is niet alleen onafhankelijk van de Russische staat, het is zelfs 2016 geclassificeerd als een buitenlandse agent omdat het onbetwist betalingen heeft ontvangen van, onder andere, Soros, de National Endowment for Democracy (NED), de Ford Foundation en andere transatlantische Amerikaanse stichtingen. Het Levada Centrum ligt dicht bij de VS en wordt niet verdacht van het verspreiden van Russische propaganda.

Het Levada Centrum houdt al jaren regelmatig een enquête waarin Russen wordt gevraagd hoe ze zouden willen leven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: