WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken

wob-verzoeken-bewijzen-bedrog:-instanties-hebben-pfizer-vaccin-blind-goedgekeurd-zonder-data-te-checken

14-09-21 02:32:18,

Het in je lichaam laten spuiten van een omstreden nieuw middel van een bedrijf dat al jaren één van de slechtste reputaties ooit heeft op het gebied van veiligheid en eerlijkheid (en dat al tientallen miljarden aan schadeclaims heeft moeten uitkeren) komt volgens mij op niets anders neer dan een spelletje Russische roulette met je gezondheid en je leven.

—————————————————————————————————————————————–

Waarom mocht de slager zijn eigen vlees keuren, en controleerde niemand dit? – ‘Dataset van Pfizers ‘magische wondermiddel’ werd verzonnen’

—————————————————————————————————————————————–

Na WOB verzoeken in Australië en Groot Brittannië blijkt dat diverse medische overheidsinstanties het Pfizer mRNA nano ‘vaccin’ blind hebben goedgekeurd zonder naar de data van de testfase te hebben gekeken, of die zelfs maar tot hun beschikking te hebben gehad. Zou dat ook voor het RIVM gelden? Bovendien blijken die testfase resultaten volgens tal van wetenschappers dermate onwaarschijnlijk te zijn, dat het welhaast niet anders kan dan dat Pfizer daar regelrecht bedrog mee heeft gepleegd.

Dat bedrog zou overigens weinig verbazing moeten wekken, want Pfizer heeft in de loop der jaren al miljarden aan schadevergoedingen moeten uitkeren vanwege bewezen fraude en valse claims dat hun producten ‘veilig’ en ‘effectief’ zouden zijn, terwijl – net als nu – in realiteit het tegendeel bleek. Desondanks vinden ‘onze’ politici dat nog steeds geen enkel bezwaar om deze hoogst omstreden experimentele gentherapie injecties met almaar harder wordende dwangmaatregelen aan de hele bevolking op te dringen.

Experimentele injecties werden blind goedgekeurd

Doctors for COVID Ethics publiceerde in juni de officiële gegevens van de TGA (het Australische RIVM), die na een WOB verzoek waren vrijgegeven. Wat bleek: de TGA had het Pfizer vaccin in record tijd goedgekeurd voor gebruik, zonder zelfs maar een blik te werpen op Pfizers ‘patient level data’ (IPD). M.a.w.: Australië was op voorhand totaal niet geïnteresseerd in de werkzaamheid en veiligheid van deze injecties. Men gaf dus blind een stempel op een middel, enkel vanwege de inmiddels volledig ontkrachte claim van Pfizer dat het ‘95% effectief’ was.

Nu blijkt dat ook de MHRA (het Britse RIVM) eveneens nooit naar de testfase data heeft gekeken, niet van de Pfizer injectie, noch van die van AstraZeneca. Uit een WOB verzoek op 31 juli aan Public Health England (PHE) is namelijk gebleken dat de MHRA rechtstreeks heeft gelogen toen werd beweerd dat wel degelijk naar de patiënt data was gekeken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: