Zwitserse vaccinatiecommissie beveelt mRNA-injecties aan voor zwangere vrouwen

14-09-21 04: 32: 00,

Zwitserse vaccinatiecommissie beveelt mRNA-injecties aan voor zwangere vrouwen

Gepubliceerd op 14. September 2021 door RL.

“Het EKIF en BAG bevelen vaccinatie tegen Covid-19 aan bij alle zwangere vrouwen vanaf de twaalfde week van de zwangerschap,” zei Christoph Berger, hoofd van de Federale Commissie voor Vaccinatievraagstukken (EKIF) vandaag in de loop van de Federale Dienst voor Volksgezondheid (BAG) persconferentie. Deze aanbeveling geldt voor alle vrouwen die een zwangerschap plannen. Volgens het EKIF kunnen vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap worden gevaccineerd. Vaccinatie wordt ook aanbevolen tijdens de borstvoeding.

“Het groeiende bewijs voor de veiligheid en werkzaamheid van mRNA-vaccinatie tegen covid-19 tijdens de zwangerschap toont aan dat de voordelen van deze vaccinatie duidelijk en ondubbelzinnig opwegen tegen de risico’s”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: