9/11 op 20: Twee decennia van gemiste kansen

9/11-op-20:-twee-decennia-van-gemiste-kansen

15-09-21 02: 32: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” in de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Er zijn nu twintig jaar verstreken sinds 9/11.

De 20 jaren sinds die verschrikkelijke aanslagen zijn gekenmerkt door eindeloze oorlogen, hardhandig optreden tegen immigratie, en uitgebreide federale rechtshandhavingsbevoegdheden die ons onze privacy hebben gekost en hele gemeenschappen hebben geviseerd op basis van niets meer dan ras, religie, of etniciteit.

Dit beleid heeft ook enorme financiële kosten met zich meegebracht – en een gevaarlijke verwaarlozing van binnenlandse investeringen.

In een nieuw rapport dat ik samen met mijn collega’s van het National Priorities Project van het Institute for Policy Studies heb geschreven, hebben we ontdekt dat de federale overheid $21 triljoen heeft uitgegeven aan oorlog en militarisering zowel binnen de VS

” Lees verder

%d bloggers liken dit: