Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties

amerikaans-lab-constateert-20-voudige-toename-baarmoederkanker-na-start-covid-injecties

15-09-21 01:35:32,

—————————————————————————————————————————————–

Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten

—————————————————————————————————————————————–

Een wetenschappelijk lab in de Amerikaanse staat Idaho heeft een gigantische toename van chronische (auto-immuun) ziekten en kanker geconstateerd in mensen die zich tegen Covid-19 hebben laten inenten. ‘Sinds 1 januari zie ik op jaarbasis een 20-voudige toename van baarmoederkankers,’ verklaarde dr. Ryan Cole, gecertificeerd patholoog en eigenaar van het lab. ‘Ik overdrijf in het geheel niet, want als ik kijk naar de cijfers van jaar tot jaar heb ik nog nooit eerder zóveel baarmoederkankers gezien.’

In een video van het door de overheid van Idaho gesponsorde ‘Capitol Clarity’ project onthulde Cole dat hij in vaxxers een stijging van het aantal chronische ziekten met maar liefst 2000% ziet. Op 18 maart bracht hij al naar buiten dat de Covid-19 injecties een soort ‘omgekeerde HIV’ achtige auto-immuunreactie in de lichamen van vaxxers teweeg lijkt te brengen.

Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaar voor ziekte

Een normaal functionerend immuunsysteem bevat grofweg twee typen T-cellen, te weten ‘helper’ T-cellen (CD4) en ‘killer’ T-cellen (CD8). In de volledig gevaccineerden blijkt het aantal ‘helper’ T-cellen enorm te zijn afgenomen, wat hen veel kwetsbaarder maakt voor tal van virussen, ziekten, kanker en andere aandoeningen.

Uit baarmoeder biopsieën komt een forse toename van kanker, melanomen, herpes, gordelroos en HPV naar voren, want volgens Cole direct te wijten is aan deze door de Covid-19 injecties veroorzaakte T-cel reductie. (Het Amerikaanse Rode Kruis wil niet voor niets geen bloeddonaties meer van vaxxers, omdat hun natuurlijke antilichamen tegen Covid door de injecties zijn weggevaagd.)

‘Ik zie uitzaaiende melanomen in jongere patiënten,’ vervolgde Cole. ‘ Normaal sporen we die vroegtijdig op en zijn het dunne melanomen. Maar de laatste circa twee maanden zie ik een explosie van het aantal dikke melanomen.’ In maart waarschuwden Amerikaanse artsen dat een aantal vrouwen na hun Covid injecties borstkanker symptomen ontwikkelen.

Schadelijke PEG adjuvanten en grafeenoxide

Dan is er nog een ander ‘vaccin’ ingrediënt waarvan al lange tijd bekend is dat het aanzienlijke (blijvende) gezondheidsschade kan veroorzaken, polyethyleen glycol (PEG). PEG-adjuvanten vormen een wetenschappelijk aangetoond toxisch risico dat de gevolgen van deze injecties nog ernstiger kan maken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: