Biden’s houding tegenover Rusland en China laat zien dat de nieuwe VS net zo slecht is als de oude

biden’s-houding-tegenover-rusland-en-china-laat-zien-dat-de-nieuwe-vs-net-zo-slecht-is-als-de-oude

15-09-21 02: 29: 00,

Door James O’Neill: Hij is een voormalig advocaat die in Australië woont, exclusief voor het online magazine “New Eastern Outlook”.

De Amerikaanse president Joseph Biden hield een toespraak op 31. Augustus over het fiasco van de Verenigde Staten in Afghanistan. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om in te gaan op het toekomstige beleid van de Verenigde Staten ten aanzien van de talrijke Amerikaanse bases die over de hele wereld verspreid zijn. Het aantal van deze bases wordt geschat op bijna 800, verspreid over meer dan 80 landen. Op het eerste gezicht bevatte de toespraak van Biden een aantal veelbelovende aspecten. Zo beloofde hij dat de Verenigde Staten hun militaire macht niet langer zouden gebruiken om “andere landen te transformeren”.

Hij beloofde dat de Verenigde Staten “van hun fouten zouden leren”. Bij het horen van deze woorden zou men kunnen denken dat de Verenigde Staten van hun fouten uit het verleden hebben geleerd en niet langer zullen trachten hun standpunten aan de wereld op te leggen. Dit optimisme zou van korte duur moeten zijn,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: