Big Pharma: lagere geneesmiddelenprijzen voor Amerikanen ‘te mooi om waar te zijn’

big-pharma:-lagere-geneesmiddelenprijzen-voor-amerikanen-‘te-mooi-om-waar-te-zijn’

15-09-21 07: 35: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Vastbesloten om haar stijgende pandemie winsten te beschermen, voert de Amerikaanse farmaceutische industrie haar campagne op om congresleden Democraten te weerhouden van hervormingen om torenhoge medicijnprijzen te beteugelen – een breed populaire wetgevende inspanning die door een Big Pharma woordvoerder werd afgedaan als “te mooi om waar te zijn.”

Politico meldde 2 september dat in recente privé gesprekken met wetgevers, farmaceutische lobbyisten zich expliciet hebben beroepen op de rol van de industrie in de snelle ontwikkeling van coronavirus vaccins als een argument tegen voorgestelde fixes voor uit de hand gelopen recept medicijnkosten en andere regelgeving. Elke poging van de overheid om in te grijpen in de prijsstelling van farmaceutische bedrijven, beweren industrielobbyisten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: