Buitenlandse duivels op de Zijderoute

buitenlandse-duivels-op-de-zijderoute

15-09-21 01: 49: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De titel van een onuitwisbare 1980 klassieker van Peter Hopkirk komt bij me op, zelfs nu de Shanghai Samenwerkingsorganisatie en de Organisatie voor het Verdrag inzake Collectieve Veiligheid zich opmaken voor back-to-back topbijeenkomsten in Dushanbe, Tadzjikistan, op september 17.

Vreemde duivels op de Zijderoute: The Search for the Lost Treasures of Central Asia vertelt het adembenemende verhaal van de onverschrokken mannen die lange-afstands archeologische rooftochten maakten in het verre westen van China op zoek naar de verloren steden van de Taklamakan woestijn voordat ze geleidelijk werden opgeslokt door de verschuivende golven van zand (en pas werden herontdekt in het begin van de 19th eeuw)

Centraal-Azië ligt buiten het reisprogramma van minister van Buitenlandse Zaken S.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: