Coalities en het vraagstuk van de oorlog: bekentenissen van (zelf)moord

coalities-en-het-vraagstuk-van-de-oorlog:-bekentenissen-van-(zelf)moord

15-09-21 07: 13: 00,

De lastercampagne tegen de linkse partijen en hun belangrijke standpunten op het gebied van vredesbeleid gaat door. Maar die komt niet alleen in de vorm van een nieuwe “rode sok-campagne” van de CDU, maar ook (onder andere als reactie daarop) van de SPD en de Groenen. Tobias Pflüger van LINKS heeft nu gereageerd op de eisen van “NAVO-betrokkenheid” van Olaf Scholz of Annalena Baerbock. Door Bernhard Trautvetter.

De vredesbeweging heeft niet langer de invloed die nodig is om toekomstige gevaren af te wenden. Daarom kunnen de Alliantie der Groenen en de SPD zonder noemenswaardig publiek protest eisen dat LINKS zich “engageert” voor de NAVO, wil het in de regering worden opgenomen.

De verklaring van Olaf Scholz over de coalitiekwestie komt neer op een onherroepelijke verbintenis:

“Het is duidelijk en zeker dat de veiligheid die wij nodig hebben, alleen kan slagen in het NAVO-bondgenootschap. Daarom moet iedereen die in Duitsland regeringsverantwoordelijkheid ambieert, duidelijk zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: