Corona-dictatuur: Canada neemt Chinees systeem van sociaal krediet voor bedrijven over….(video)

corona-dictatuur:-canada-neemt-chinees-systeem-van-sociaal-krediet-voor-bedrijven-over….(video)

15-09-21 05: 39: 00,

Een van de meest prominente liefhebbers van het Chinese systeem is de Canadese premier, Justin Trudeau, die in eigen land uit de gratie is geraakt vanwege zijn niet-bestaande patriottisme. Hij zei 2013 destijds als leider van de Liberale Partij van Canada:

” In zekere zin bewonder ik China. Omdat de basisdictatuur hen in staat stelt de economie in één klap om te gooien en te zeggen: “We moeten groen worden… we moeten gaan investeren in zonne-energie.”

Die natte dromen zouden werkelijkheid worden met de afkondiging van de Corona-dictatuur. Een aanpassing van het digitale communisme is aanstaande. Trudeau heeft de verduistering van de pandemie permanent gemaakt en onlangs Canadese bedrijven die zaken doen in China geadviseerd dat zij onmiddellijk moeten voldoen aan het Corporate Social Credit System (CSCS).

Op de officiële website van de Canadese regering staan de verspreide details van het Corporate Social Credit System (CSCS). In het informele document wordt onder meer het volgende besproken:

“Het systeem bestrijkt bijna alle aspecten van de bedrijfsvoering van een bedrijf in China.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: