COVID-vaccinatieplicht richt ravage aan in gezondheidszorgstelsel en personeelsbestand

covid-vaccinatieplicht-richt-ravage-aan-in-gezondheidszorgstelsel-en-personeelsbestand

15-09-21 06: 36: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

In januari 2020 – pre-COVID – publiceerde het Commonwealth Fund een ontnuchterend rapport over de toestand van de Amerikaanse gezondheidszorg, waarin de VS werd vergeleken met andere landen met een hoog inkomen die deel uitmaken van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO).

Het rapport bevatte een aantal deprimerende bevindingen. Ten eerste hebben de Amerikanen, ondanks het feit dat zij twee keer zoveel aan gezondheidszorg uitgeven (als percentage van de economie) als vergelijkbare rijke landen, de laagste levensverwachting en de hoogste zelfmoordcijfers. Ook is Amerika’s slechte “bang for its healthcare buck” niets plotselings of nieuws – een 30-jaar-oude studie die de VS vergeleek met 15 OESO-landen kwam tot dezelfde conclusies.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: