De mRNA-vaccinatie is gevaarlijker voor mannelijke adolescenten dan Covid

14-09-21 10: 15: 00,

Het risico van hartspierontsteking na vaccinatie is zes keer hoger dan ziekenhuisopname voor covid bij jongens.

Gepubliceerd op 15. September 2021 door Red.

Gezonde jongens lopen meer kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen met een hartontsteking veroorzaakt door het “vaccin” Covid van Pfizer/BioNTech dan door Covid, volgens een nieuwe voorpublicatie van een studie.

Amerikaanse onderzoekers ontdekten dat jongens in de leeftijd van 12 tot 15 zonder reeds bestaande aandoeningen vier tot zes keer meer kans hadden op de diagnose hartspierontsteking door vaccinatie dan op ziekenhuisopname met Covid.

Onderzoekers stelden in totaal 12 gevallen vast tussen 1 januari en 18. Juni een totaal van 257 gevallen van myocarditis zoals gedefinieerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: