De schokkende oorsprong van de Jeffrey Epstein zaak

de-schokkende-oorsprong-van-de-jeffrey-epstein-zaak

15-09-21 12: 29: 00,

Door Whitney Webb: Zij is een journalist van MintPress News gevestigd in Chili. Zij heeft gewerkt voor verschillende onafhankelijke mediakanalen, waaronder Global Research, EcoWatch, het Ron Paul Institute en 21st Century Wire, om er enkele te noemen. Zij heeft diverse radio- en televisieoptredens verzorgd en is de winnares van de Serena Shim Award 2019 voor compromisloze integriteit in de journalistiek.

Epstein is slechts de laatste incarnatie van een veel oudere, uitgebreidere en geraffineerdere operatie die een huiveringwekkende blik werpt op hoe diep de regering van de VS verbonden is met de hedendaagse equivalenten van de georganiseerde misdaad.

Ondanks zijn “sweetheart” deal en ondanks het feit dat hij aan gerechtigheid lijkt te zijn ontsnapt, is miljardair Jeffrey Epstein eerder deze maand gearresteerd op meerdere federale aanklachten van sekshandel in minderjarigen [1]. De arrestatie van Epstein heeft opnieuw media-aandacht opgeleverd voor veel van zijn beroemde vrienden, waaronder de huidige president (Donald Trump, noot van de vertaler).

Sindsdien zijn er veel vragen over gesteld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: