De Taliban, 9/11, het Empire, en natte MAGA pampers in het Oosten

de-taliban,-9/11,-het-empire,-en-natte-maga-pampers-in-het-oosten

15-09-21 05: 32: 00,

De meesten van jullie zullen het al wel gehoord hebben: de Taliban houden een groot feest op 11. September om de bevrijding van Afghanistan van de Amerikaanse bezetting en de installatie van de nieuwe Afghaanse regering te vieren. De Russen en de Chinezen zijn uitgenodigd. Net als de Pakistanen. Ik ben niet zeker over Iran (weet je het?).

De Afghaanse regering zou een “GITMO regering” genoemd kunnen worden aangezien vijf leden voormalige Guantanamo gijzelaars zijn en één, de veiligheidschef, nog steeds op de meest gezochte lijst van de FBI staat.

Natuurlijk, de Taliban had niets te maken met 9/11. Bin-Laden en Al-Qaeda waren er tot op zekere hoogte bij betrokken, maar alleen als “zondebokken”.

Maar de Amerikaanse regering verklaarde de Taliban schuldig en viel Afghanistan binnen.

Twintig jaar later zijn de Taliban volledig in het zadel en heeft de VS waarschijnlijk een van de domste, slechtste en over het algemeen meest immorele militaire operaties in de geschiedenis uitgevoerd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: