De wet die de president van de VS “License to Kill” geeft

de-wet-die-de-president-van-de-vs-“license-to-kill”-geeft

15-09-21 10: 27: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Op september 18, 2001, een week na september 11, keurde het Congres van de Verenigde Staten unaniem Public Law 107-40 goed waarin stond: “De president is gemachtigd alle noodzakelijke en gepaste geweld te gebruiken tegen die naties, organisaties of personen waarvan hij vaststelt dat zij de terroristische aanslagen van september 11, 2001 hebben gepland, geautoriseerd, gepleegd of geholpen, of onderdak hebben geboden aan dergelijke organisaties of personen, om eventuele toekomstige daden van terrorisme tegen de Verenigde Staten door dergelijke naties, organisaties of personen te voorkomen.”

De wet, die de Republikeinse President George W. Bush volledige oorlogsbevoegdheden gaf, werd opgesteld door de Democratische Senator Joe Biden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: