Deze keer in Californië: Opnieuw aanwijzingen voor onregelmatigheden bij stemming per brief in VS

deze-keer-in-californie:-opnieuw-aanwijzingen-voor-onregelmatigheden-bij-stemming-per-brief-in-vs

15-09-21 05: 29: 00,

Er waren vervroegde gouverneursverkiezingen in Californië nadat meer dan twee miljoen handtekeningen waren ingezameld voor de vervroegde afzetting van de Democratische gouverneur. Volgens de officiële cijfers won hij de verkiezingen met 75 procent. Kiezers daarentegen zeggen dat zij in de stembureaus te horen kregen dat zij reeds bij verstek hadden gestemd.

Wat zich de afgelopen maanden in Californië heeft afgespeeld, heeft nauwelijks de internationale krantenkoppen gehaald. De gouverneur daar, Gavin Newsom van de Democraten, is werkelijk in populariteit gedaald, omdat de Amerikaanse staat zeer strenge coronabeperkingen heeft ingevoerd, waar de gouverneur zich echter zelf niet aan heeft gehouden. Bovendien zijn de kosten van levensonderhoud sterk gestegen, waardoor massale sociale problemen zijn ontstaan en de werkloosheid is geëxplodeerd in de door de gouverneur opgelegde lockdown.

Nu vonden de vervroegde verkiezingen plaats, die Newsom won van zijn uitdager van de Republikeinen met 75 procent volgens de officiële cijfers. De reden voor de nogal verrassende verkiezingsuitslag was opnieuw het stemmen per brief.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: