Digitale Tirannie en het Rockefeller-Gates WHO “Vaccinatie Certificaat Paspoort”: Naar een Wereldoorlog III Scenario

digitale-tirannie-en-het-rockefeller-gates-who-“vaccinatie-certificaat-paspoort”:-naar-een-wereldoorlog-iii-scenario

15-09-21 11: 20: 00,

Door Peter König: Hij is geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar heeft gewerkt aan water- en milieuvraagstukken in de hele wereld. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed en co-auteur van Cynthia McKinney’s boek When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis (Clarity Press – 1 november, 2020).

Wat is de beruchte Agenda ID2020?

Achter de ontwikkeling ervan zitten de Bill and Melinda Gates Foundation – met steun van de Rockefeller Foundation – en anderen die deel uitmaken van de sinistere alles-digitaliserings-, ontvolkings- en eugenetica-agenda.

Het is een alliantie van publiek-private partners, waaronder VN-agentschappen en het maatschappelijk middenveld.

Het is een elektronisch ID-programma,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: