Een brief aan mijn klasgenoten op Covid-19: “Onze hele sociale structuur is uit elkaar gerukt”

een-brief-aan-mijn-klasgenoten-op-covid-19:-“onze-hele-sociale-structuur-is-uit-elkaar-gerukt”

15-09-21 11: 48: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Bijgevoegd is een brief die ik onlangs naar mijn klasgenoten van de middelbare school heb gestuurd. Dit is een groep met een gedeelde ervaring van meer dan 50 jaar. Wij kennen elkaar sinds onze adolescentie – allen hebben gedurende zes jaar een elitaire residentiële school1) bezocht. Sindsdien worden er contacten onderhouden met en binnen de groep.

Ik stuurde de brief nadat ik me realiseerde dat ze me hadden uitgesloten van de volgende reünie, een beslissing die achter mijn rug om was genomen. Historisch gezien heb ik zelden aan dergelijke evenementen deelgenomen. Maar deze keer heb ik blijk gegeven van mijn belangstelling om deel te nemen – in de eerste plaats omdat de geplande reünieplaats dicht bij de plaats is waar mijn moeder woont.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: