Facebook-post van tv-station onthult per ongeluk dat meer mensen sterven aan het vaccin dan de media melden

facebook-post-van-tv-station-onthult-per-ongeluk-dat-meer-mensen-sterven-aan-het-vaccin-dan-de-media-melden

15-09-21 10:27:00,

Een lokaal ABC nieuwsstation opende per ongeluk de doos van Pandora met een recente en nu virale Facebook post. De post, die momenteel meer dan 64.000 shares heeft, vroeg om verhalen over mensen die een geliefde hadden verloren omdat ze *niet* waren gevaccineerd. Wat uiteindelijk gebeurde, was een enorme stortvloed aan reacties van mensen die hun geliefde hadden verloren vlak nadat ze waren gevaccineerd. Het aantal werkelijke sterfgevallen en bijwerkingen van het vaccin is iets waarvan velen vermoeden dat de media, Big Pharma, de regeringen en gezondheidsautoriteiten in de doofpot stoppen. Blijkbaar beschouwt de CDC niet iedereen die binnen 2 weken na het vaccin sterft als een werkelijk “vaccinatie sterfgeval” en als dit bericht zo veelzeggend is als het lijkt te zijn, dan sterven er VEEL meer mensen aan dit vaccin dan aan iets anders. Het vaccin houdt mensen duidelijk niet tegen om covid te krijgen, en veel mensen vragen zich af waarom ze er zo hard op aandringen. Ik heb zoveel mogelijk reacties gescreend als ik kon, omdat Facebook al op het bericht is gericht en mensen vraagt of ze het “echt” willen delen, schrijft Thedcpatriot.com.

Er zijn er letterlijk te veel om door te nemen voor één artikel. Het is ook interessant omdat veel mensen zoals ik momenteel in de “Facebook-gevangenis” zitten omdat ze vraagtekens durven te zetten bij het vaccin, dus we hebben geen idee hoeveel meer verhalen over vaccindoden van mensen die het momenteel niet kunnen zien of er commentaar op kunnen leveren, er zijn. Hier zijn enkele van de top berichten en als het enige indicatie is… we hebben een enorm, gruwelijk probleem dat onder het tapijt wordt geveegd door de overheid.

Misschien,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: