Familie van Brits 9/11 slachtoffer Geoff Campbell brengt boodschap over

familie-van-brits-9/11-slachtoffer-geoff-campbell-brengt-boodschap-over

15-09-21 08: 01: 00,

AE911Waarheid September 14, 2021

Sinds het indienen van een verzoek vorige maand voor een nieuw onderzoek naar de dood van hun zoon op september 11, 2001, heeft de familie van Geoff Campbell haar boodschap via de Britse media aan de mensen in het Verenigd Koninkrijk bekendgemaakt.

Verscheidene roddelbladen en lokale nieuwszenders hebben verslag gedaan van de inspanningen van de Campbells, hoewel grotere nieuwsorganisaties zoals de BBC en The Guardian nog niet hebben bericht over wat de familie doet.

Het onlangs gelanceerde GB News zat ook aan tafel voor een interview met Matt Campbell, de oudste zoon van de familie. Slechts een klein deel van het interview werd uitgezonden en op de sociale media van GB News geplaatst. Maar de verslaggever, Paul Hawkins, publiceerde een langere versie van het interview op zijn YouTube-kanaal.

Hier is een overzicht van alle berichtgeving van de afgelopen drie weken:

GB News’ Paul Hawkins interviewt broer Matt Campbell (9/11/2021) Familie van 9/11 slachtoffer eist nieuw onderzoek naar de dood (Brighton Argus, ” Lees verder

%d bloggers liken dit: