Federale rechter blokkeert verplichte vaccinatie voor gezondheidswerkers in de staat New York

federale-rechter-blokkeert-verplichte-vaccinatie-voor-gezondheidswerkers-in-de-staat-new-york

15-09-21 05: 37: 00,

Een federale rechter heeft dinsdag een voorlopig bevel uitgevaardigd om te voorkomen dat de staat New York een nieuwe vaccinatieverplichting voor gezondheidswerkers handhaaft.

Zeventien medische beroepsbeoefenaren hadden de rechtbank gevraagd om de handhaving van het mandaat dat door toenmalig gouverneur Andrew Cuomo op 16 was aangekondigd, tegen te houden. August om de uitvoering van het mandaat van New York te verbieden. Het mandaat vereiste dat het personeel in ziekenhuizen en in instellingen voor langdurige zorg zoals verpleeghuizen, instellingen voor volwassenenzorg en andere gemeenschappelijke zorginstellingen tegen COVID-19 werd ingeënt om in dienst te kunnen blijven.

De eisers, waaronder artsen, verpleegsters, een medisch technicus en een doktersassistente, werden bedreigd met ontslag, verlies van ziekenhuisvergunning en vernietiging van hun loopbaan indien zij niet instemden met inenting met vaccins die in strijd waren met hun religieuze overtuigingen, aldus de aanklacht.

Hun religieuze overtuigingen dwongen de eisers “vaccinatie te weigeren met de beschikbare COVID-vaccins 19, die allemaal cellijnen van geaborteerde foetussen gebruiken bij het testen, ontwikkelen of produceren”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: