Gasprijs op bijna 1.000 dollar: Hoe een Zwitserse gasleverancier prijsverhogingen rechtvaardigt tegenover zijn klanten

gasprijs-op-bijna-1.000-dollar:-hoe-een-zwitserse-gasleverancier-prijsverhogingen-rechtvaardigt-tegenover-zijn-klanten

15-09-21 01: 27: 00,

De prijzen voor aardgas in Europa exploderen momenteel. Binnen één dag zijn ze gestegen van 800 tot bijna 1.000 Dollar per duizend kubieke meter. Gasleveranciers moeten hun klanten nu op de hoogte brengen van prijsstijgingen en sommige zijn – wel – creatief.

Alleen op 14. In september meldde ik dat de gasprijzen op de Europese beurzen bleven stijgen en de grens van 800 dollar per 1.000 kubieke meter bereikten. Vandaag, slechts één dag later, exploderen de prijzen, met elk uur nieuwe records. Terwijl ik dit artikel om 12 uur schrijf, zijn ze al gestegen tot 960 dollar .

Ik heb al vaker over de redenen bericht, en ik vat ze hier nog eens kort samen, want daarna kijken we naar wat een Zwitserse gasleverancier zijn klanten hierover vertelt.

Waarom de gasprijzen in Europa exploderen

Er is momenteel te weinig gas in Europa,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: