Gates Foundation waarschuwt voor toekomstige pandemiedreigingen nu reactie Covid-19 de wereldeconomie in zijn greep houdt

gates-foundation-waarschuwt-voor-toekomstige-pandemiedreigingen-nu-reactie-covid-19-de-wereldeconomie-in-zijn-greep-houdt

15-09-21 05: 30: 00,

De Bill and Melinda Gates Foundation, op wier advies een groot deel van de wereldwijde reactie op de Covid-pandemie tot stand is gekomen, heeft schijnbaar haar handen in onschuld gewassen en waarschuwt tegelijkertijd dat de wereld niet is voorbereid op de volgende grote pandemie.

In het jaarverslag van de stichting, dat dinsdag is uitgebracht, wordt de toename van de armoede “door Covid-19” betreurd – waarbij wordt voorbijgegaan aan het feit dat veel van de schade in verband met het virus te wijten is aan economische bevriezingen die zijn opgelegd door regeringen, vaak op basis van adviezen van de Gates Foundation en daaraan gelieerde organisaties.

Het verslag is echter optimistisch over de schade, en zegt dat deze veel erger had kunnen zijn. Het aantal vaccinaties van kinderen is slechts half zo sterk gedaald als voorspeld, en de economieën van sommige rijke landen zijn al aan het opleven, aldus het rapport. De mRNA vaccin bedrijven hadden hun ogen geopend en geïnvesteerd in Afrika en andere verarmde gebieden van de wereld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: