Groep Aletheia Regio eist antwoorden van Peter Peyer

14-09-21 10: 12: 00,

Gepubliceerd op 15. September 2021 door StS.

De nieuwe maatregelen en de aankondiging van nog strengere beperkingen stuiten bij velen in Zwitserland op onbegrip. In een open brief van 10. In september richt de regionale groep van de artsenvereniging Aletheia in Graubünden zich tot Peter Peyer, kantonnementswethouder van Graubünden en hoofd van het departement Justitie en Veiligheid. Peyer overweegt zelfs een certificaatverplichting uit te breiden tot het openbaar vervoer en de detailhandel, zoals hij in de Tages-Anzeiger van 8 september verklaarde. Hij zei onder meer:

“Wij zullen in ieder geval in de komende maanden een certificaatverplichting in het openbaar vervoer en in winkels moeten onderzoeken. Op dit moment staat de maatregel niet op de voorgrond.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: