Groot-Brittannië ziet af van het inentingsbewijs

14-09-21 10: 22: 00,

De reden is waarschijnlijk de hoge vaccinatiegraad van 80 procent.

Gepubliceerd op 15. September 2021 door Red.

Engeland had plannen om vaccinatiekaarten voor nachtclubs en evenementen in te voeren. Volgens de Britse minister van Volksgezondheid Sajid Javid zal het nu zeker niet worden ingevoerd.

Javid verklaarde onlangs dat hij “nooit van het idee” had gehouden om mensen te dwingen hun papieren te laten zien bij alledaagse activiteiten, maar hij geloofde in het idee dat de regering de zaak moest onderzoeken en dan beslissen.

In het Verenigd Koninkrijk, net als in veel andere landen, verzetten veel parlementariërs uit alle politieke kampen zich tegen vaccinatiekaarten omdat ze een tweedeling in de samenleving teweegbrengen en een verlies van mensenrechten inhouden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: