“Ik wil gewoon mijn leven terug,” zegt 16-jarige die neurologische symptomen kreeg na het vaccin van Pfizer

“ik-wil-gewoon-mijn-leven-terug,”-zegt-16-jarige-die-neurologische-symptomen-kreeg-na-het-vaccin-van-pfizer

15-09-21 02:39:00,

In een interview met The Defender beschrijven de 16-jarige Sarah Green en haar moeder Sarah’s neurologische symptomen na een vaccinatie van Pfizer, en hoe artsen niet willen erkennen dat het vaccin mogelijk de schuldige was.

Sarah Green was een gezonde 16-jarige – totdat ze neurologische problemen kreeg na het krijgen van Pfizer’s COVID-vaccin. Maar artsen zeiden dat haar nieuwe tremoren, tics en slopende migraine onmogelijk door het vaccin konden worden veroorzaakt.

In het interview met The Defender zeggen Sarah en haar moeder, Marie Green, dat ze zich hulpeloos voelen omdat niemand Sarah’s vaccinatieschade wil erkennen en “niemand hen kan helpen”.

Sarah kreeg haar tweede dosis van Pfizer op 4 mei, en kreeg onmiddellijk hoofdpijn aan de basis van haar nek die uitstraalde naar haar slapen. Ze zei dat het voelde alsof ze “‘door een bus was aangereden”. Ze deed een dutje in de hoop dat ze het kon uitslapen.

De hoofdpijn ging niet weg en langzaam, in de loop van drie weken, kreeg Sarah kleine zenuwtrekjes in haar gezicht.

“In de nacht van 23 mei ging ik naar mijn vader omdat mijn nek om de 15 seconden begon te trillen,” zegt Sarah.

Green zegt dat Sarah een woord begon uit spreken het was alsof haar hersenen zich resetten. “Het was niet alsof ze probeerde een woord eruit te krijgen – het begon gewoon steeds opnieuw.”

Nadat Sarah’s symptomen verergerden, brachten haar ouders haar naar Johnston Health in Smithfield, North Carolina. Bij aankomst merkten de artsen op dat Sarah constant trilde. Green zei dat de dokter naar beneden keek en merkte dat Sarah’s rechtervoet ook trilde, maar ze hadden geen kinderneuroloog, dus werd ze overgebracht naar WakeMed in Raleigh toen ze eenmaal gestabiliseerd was.

Tijdens de MRI met contrast zegt Sarah’s moeder dat ze stopte met ademen en dat ze uit het apparaat moest worden gehaald en geïntubeerd. Twee uur later kwam de dokter binnen en zei dat ze Sarah naar huis zouden sturen.

“Ze wilden haar niet eens doorverwijzen naar een neuroloog,” zegt Green. “Ze zeiden dat het gewoon een zenuwtik was en dat ze naar een therapeut moest.”

Green zegt dat het vaccin niet het eerste was waar ze aan dacht toen de symptomen van haar dochter aanvankelijk begonnen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: