In Rusland zou de Afghaanse oorlog al voor 9/11 gepland en voorbereid zijn

in-rusland-zou-de-afghaanse-oorlog-al-voor-9/11-gepland-en-voorbereid-zijn

15-09-21 02: 22: 00,

In de Russische staatsmedia is een deskundige opgevoerd die zegt dat de VS de oorlog tegen Afghanistan vóór 9/11 moeten hebben gepland en voorbereid en dat de Taliban de VS een gezamenlijk onderzoek naar 9/11 hebben aangeboden, met inbegrip van de uitlevering van Bin Laden.

Op de herdenkingsdag van 9/11 werd mij herhaaldelijk gevraagd of er in Rusland verslaggeving was over de 11 onopgeloste kwesties van de terroristische aanslagen van 11. September 2001, en ik heb ook enkele verslagen hierover vertaald, wil ik nog een artikel vertalen dat op de site van de Russische televisie is verschenen. Daarna zal ik ook een ander recent rapport laten zien dat bevestigt wat de Russische deskundige in het interview zei.

Begin van vertaling:

FBI-rapport onthult dat Afghanistan niets te maken had met de aanval van 11. September iets te maken had.

Uit delen van een rapport vrijgegeven door de FBI over de meesterbreinen van de 11.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: