Is de Verenigde Staten in haar doodsstrijd?, door Paul Craig Roberts

is-de-verenigde-staten-in-haar-doodsstrijd?,-door-paul-craig-roberts

15-09-21 04: 00: 00,

Er is iets heel onAmerikaans aan de hand in het Biden-regime en de hele Westerse Wereld.

In het interview met Vera Sharav, dat ik gisteren plaatsteâ https://www.paulcraigroberts.org/2021/09/14/westerse-mensen-zijn-niet-langer-vrij/ â wees de bekende mensenrechtenactiviste op het buitengewone feit dat de gekozen presidenten van Westerse regeringen Covid edicten uitvaardigen alsof ze dictators zijn.

Met andere woorden, de gekozen leiders in democratieà “n begrijpen niet langer hun grondwettelijke rol en zijn bereid te proberen macht te gebruiken die ze wettelijk of grondwettelijk niet hebben. Dit feit impliceert dat de bevolking in het algemeen, met inbegrip van de balies en de rechtenfaculteiten, zich comfortabel voelt bij het idee van een Fuhrer. Klaus Schwab, de directeur van het globalistische World Economic Forum en voorvechter van de âGreat Resetâ gebruikt de georkestreerde âCovid Pandemieâ om de relatie tussen mensen en overheid te veranderen in een van overheersing door de elite.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: