Israël: hoofd van ministerie van Volksgezondheid zegt dat verspreiding van coronavirus recordniveaus heeft bereikt

israel:-hoofd-van-ministerie-van-volksgezondheid-zegt-dat-verspreiding-van-coronavirus-recordniveaus-heeft-bereikt

15-09-21 06: 58: 00,

Hoe meer ze vaccineren, hoe meer het virus zich blijkbaar verspreidt.

timesofisrael.com: Met meer dan 10.000 nieuwe gediagnosticeerde gevallen, zegt Nachman Ash dat hij had gehoopt dat de recente neerwaartse trend zich zou voortzetten.

Directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid Nachman Ash zei dinsdag dat de huidige golf van coronavirusinfecties alles overtreft wat bij vorige uitbraken is gezien, en dat hij teleurgesteld was dat de recente neerwaartse trend zich leek om te keren.

Ash maakte de opmerkingen via een videogesprek met de Commissie constitutionele, juridische en justitiële zaken van de Knesset nadat uit cijfers van het ministerie van Volksgezondheid was gebleken dat de vorige dag meer dan 10.000 nieuwe gevallen van COVID 19 waren gediagnosticeerd en dat het aantal positieve tests toenam.

Hij wees erop dat er gemiddeld 8.000 nieuwe infecties per dag zijn, met af en toe pieken van meer dan 10.000, en zei: “Dit is een record dat niet is gezien in eerdere golven,” inclusief de massale derde golf eind vorig jaar.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: