Japan: Uit verschillende steden worden nu besmette vaccins gemeld.

japan:-uit-verschillende-steden-worden-nu-besmette-vaccins-gemeld.

15-09-21 05: 33: 00,

Verschillende steden in Japan hebben “witgekleurde drijvende stoffen” gemeld in injectieflacons met het vaccin Covid-19 van Pfizer, volgens Bloomberg.

De injectieflacons waren van partij FF5357, waarbij de witte verontreiniging als eerste werd gemeld door de stad Kamakura in de prefectuur Kanagawa. Dinsdag meldden twee andere steden – de naburige stad Sagamihara en de stad Sakai in de prefectuur Osaka – besmette injectieflacons, maar er waren geen meldingen van bijwerkingen. In Sagamihara werden witte stoffen aangetroffen op drie verschillende vaccinatieplaatsen op 11., 12. en 14. September.

De steden vertelden Bloomberg dat ze Pfizer om een analyse zullen vragen.

Vorige maand kwam Moderna onder vuur te liggen nadat er zwarte verontreinigingen waren aangetroffen in verschillende flesjes van het Covid-19-vaccin in Japan, waardoor het Japanse ministerie van Volksgezondheid 1,6 miljoen doses van het vaccin terugtrok.

Volgens NHK, werden “zwarte substanties” gevonden in spuiten en een flacon,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: