Justin Trudeau’s flirt met het Chinese sociale kredietsysteem

14-09-21 10: 10: 00,

Justin Trudeau’s flirt met Chinees sociaal krediet

Gepubliceerd op 15. September 2021 door RL.

Het totalitaire Chinese sociale kredietsysteem vindt steeds meer bijval in het Westen in de nasleep van de “pandemie”. Dit is bijvoorbeeld te zien in Canada. Daar heeft de regering al openlijk verklaard welke kant de wind in de toekomst op zal waaien. De regering van Justin Trudeau heeft in april al richtsnoeren uitgevaardigd 2020 over hoe Canadese bedrijven in de toekomst zo goed mogelijk om kunnen gaan met het sociale kredietsysteem in China, een systeem, let wel, dat elke handeling van burgers en bedrijven in de gaten houdt (Corona-Transition reported).

Onder de titel “China’s economische sociale kredietsysteem: hoe de zakenwereld zich kan voorbereiden”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: