Kritiek op individuele COVID-19 vaccins gaat onverminderd door

kritiek-op-individuele-covid-19-vaccins-gaat-onverminderd-door

15-09-21 07: 50: 00,

Hoewel het officiële dodental als gevolg van COVID-19 momenteel 4,5 miljoen bedraagt, schatten afzonderlijke deskundigen dat het werkelijke dodental kan oplopen tot 15,2 miljoen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat in alle landen meer aandacht wordt besteed aan de doeltreffendheid van de wereldvaccins tegen de pandemie van het coronavirus en dat dit onderwerp in de media actief wordt besproken.

Zo is in Japan onlangs een schandaal ontstaan rond een vaccin van het Amerikaanse bedrijf Moderna, waarbij in meer dan één partij vreemde stoffen zijn aangetroffen. Dit werd onder meer gemeld op de website van de prefectuur van Okinawa op augustus 29. Volgens Newsweek zijn in verschillende partijen van het Moderna-vaccin in Japan roestvrijstalen deeltjes aangetroffen, wat het Japanse ministerie van Volksgezondheid ertoe heeft aangezet de opschorting aan te kondigen van ongeveer 1.63 miljoen doses Moderna-vaccin uit drie in Spanje geproduceerde partijen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: