Lavrov: “Mensen ontvluchten de landen die het Westen gelukkig wilde maken met democratie”

lavrov:-“mensen-ontvluchten-de-landen-die-het-westen-gelukkig-wilde-maken-met-democratie”

15-09-21 03: 12: 00,

De EU vraagt andere landen om vluchtelingen uit Afghanistan en andere landen waar het Westen oorlog heeft gevoerd, op te nemen. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov heeft nu een duidelijke afwijzing gegeven omdat andere staten niet de soep willen opscheppen die het Westen met zijn oorlogen voor zichzelf heeft gemaakt.

Na het fiasco in Afghanistan heeft het Westen de buurlanden van Afghanistan opgeroepen om Afghaanse vluchtelingen op te nemen. Deze landen zijn hier helemaal niet blij mee en hebben hun grenzen zoveel mogelijk gesloten. Zij zijn niet bereid de gevolgen te dragen van het beleid en de oorlogen van het Westen. Omdat veel GOS-staten hier direct mee te maken hebben, is de kwestie ook besproken tijdens de vergadering van de ministers van Buitenlandse Zaken van het GOS die op dit moment plaatsvindt.

Na de vergadering sprak de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov hierover met journalisten en zijn uitspraken komen overeen met wat president Poetin en president Loekasjenko een paar dagen geleden ook al zeiden tijdens een gezamenlijke persconferentie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: