Maskeren van schoolkinderen is institutionele kindermishandeling

maskeren-van-schoolkinderen-is-institutionele-kindermishandeling

15-09-21 01: 44: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Toen ik terugkwam van een reis, was ik verontrust toen ik getuige was van de spookachtige aanblik van een piepklein, vijfjarig jongetje in schooluniform, dat stil en stil stond, met zijn gezicht gehuld in een zwart masker. Alleen zijn angstige en getraumatiseerde ogen waren zichtbaar.

Aangezien kinderen minder risico lopen door het coronavirus dan door griep (1) en geen risico vormen voor anderen (2), riskeert het bedekken van hun gezicht niet alleen schade aan de zich ontwikkelende hersenen door hypoxie (3), het remt de uitscheiding van koolstofdioxide wat leidt tot respiratoire acidose (4), dwingt hen om opgehoopte bacteriën en schimmels in te ademen (5), en bevordert hoofdpijn, dermatitis (6),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: