Met de hulp van de OVSE? Hoe beschuldigingen van vervalsing van de Russische verkiezingen worden geconstrueerd

met-de-hulp-van-de-ovse?-hoe-beschuldigingen-van-vervalsing-van-de-russische-verkiezingen-worden-geconstrueerd

15-09-21 12: 02: 00,

Het EU-parlement zou woensdag kunnen besluiten de parlementsverkiezingen in Rusland, die dit weekend worden gehouden, niet te erkennen als er beschuldigingen van vervalsing zijn. Het komt goed uit dat deze beschuldigingen van vervalsing ook onmiddellijk door het Westen worden geconstrueerd.

De Litouwse Europarlementariër Andrius Kubilius schrijft de verslagen en aanbevelingen over de omgang met Rusland voor het EU-Parlement. Aangezien Kubilius een bewezen vertegenwoordiger is van een anti-Russisch beleid, lezen zijn verslagen en voorstellen bijna als oorlogsverklaringen tegen Rusland. Reeds in mei meldde ik dat Kubilius in zijn verslagen onder meer eist dat de Russische parlementsverkiezingen, die dit weekend worden gehouden, niet worden erkend. Hij schrijft in zijn verslagen letterlijk:

“de EU moet bereid zijn het Russische parlement niet te erkennen en te eisen dat Rusland wordt uitgesloten van internationale organisaties met parlementaire vergaderingen als de parlementsverkiezingen 2021 in Rusland als frauduleus worden erkend.”

In mei was zijn verslag nog een ontwerp van zes pagina’s.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: