Myocarditis bij kinderen en jonge volwassenen – Dit kan niet worden afgedaan als een milde en zelfbeperkende aandoening

myocarditis-bij-kinderen-en-jonge-volwassenen-–-dit-kan-niet-worden-afgedaan-als-een-milde-en-zelfbeperkende-aandoening

15-09-21 06: 00: 00,

Na de aankondiging door het Gemengd Comité voor de vaccinatie en immunisatie (JCVI) op 4 augustus dat alle 16 en 17 jarigen de eerste dosis van het vaccin van Pfizer-BioNTech moeten krijgen, is begonnen met de invoering van het COVID-vaccin 19 bij adolescenten, ondanks aanwijzingen dat myocarditis een reële en ernstige bijwerking van het vaccin is.

Uit de beste reële gegevens van de Israël Health Authority blijkt dat het risico op myocarditis voor jonge mannen van 20 tot 24 jaar na de tweede dosis van het Pfizer-vaccin 1 op 10 463 is en stijgt tot 1 op 6 230 voor 16- tot 19-jarigen, waarbij myocarditis meestal optreedt binnen de eerste zeven dagen na de vaccinatie. Deze cijfers omvatten alleen kinderen die in het ziekenhuis zijn opgenomen. Aangezien het JCVI het risico erkent, krijgen 16- tot 17-jarigen aanvankelijk slechts één dosis aangeboden, terwijl alle 18- tot 25-jarigen een tweede dosis aangeboden blijven krijgen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: