Nancy Pelosi bevestigt generaal Milley verraad

nancy-pelosi-bevestigt-generaal-milley-verraad

15-09-21 09: 57: 00,

Details over Bob Woodward’s nieuwe boek, ‘Peril’ werden gisteren gemeld door The Washington Post, waardoor Twitter bijna brak, vanwege zijn verslag van telefoongesprekken van Joint Chiefs of Staff Mark Milley met zijn tegenhanger in China, generaal Li Zuocheng achter de rug van president Trump toen hij nog in functie was.

Volgens het boek vond het eerste gesprek plaats op oktober 30, 2020, vier dagen voor de 2020 Verkiezing. Het tweede gesprek was op 8 januari, 2021, twee dagen na de 6 januari Capitool rel, wat voor mij lijkt op boekensteunen van de verkiezingsdiefstal op.

In de gesprekken beloofde Milley naar verluidt Li dat de VS “stabiel” was en het China niet zou aanvallen of anders zou hij hem waarschuwen, eerst. “Als we gaan aanvallen, zal ik je van tevoren bellen. Het zal geen verrassing zijn.”

Met andere woorden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: