Nieuwe studie toont aan dat gevaccineerde mensen routinematig hun eigen vrienden discrimineren en “breken” met degenen die weigeren de dodelijke covid-injecties te nemen

nieuwe-studie-toont-aan-dat-gevaccineerde-mensen-routinematig-hun-eigen-vrienden-discrimineren-en-“breken”-met-degenen-die-weigeren-de-dodelijke-covid-injecties-te-nemen

15-09-21 04:14:00,

Ten minste 16 procent van degenen die besluiten zich “volledig” te laten vaccineren tegen de covidgriep, verbreken na de prik de banden met hun “ongevaccineerde” dierbaren, zo heeft een nieuwe opiniepeiling uitgewezen, bericht Ethan Huff.

OnePoll vroeg 1.000 Amerikanen om samen met hun vaccinatiestatus eventuele veranderingen die zich in de afgelopen anderhalf jaar hebben voorgedaan met betrekking tot vriendschap bekend te maken. Men ontdekte dat één op de zeven Covidianen – d.w.z. mensen die zich hebben laten vaccineren omdat ze geloven in het plandemische bedrog – ten minste drie “ongevaccineerde” dierbaren uit hun leven heeft verbannen omdat ze de injecties weigeren.

Jennifer Aniston, een of andere verwassen Hollywood nobody, vertelde “The Morning Show” dat zij er persoonlijk voor heeft gekozen verschillende vriendschappen te beëindigen vanwege hun ongeloof in de Covidianen Cultus.

Uit de enquête blijkt dat het verzet tegen de injectie momenteel de belangrijkste reden is waarom Covidianen “breken” met hun vrienden. Liegen, het verzinnen van geruchten en het plegen van ontrouw staan lager op de lijst.

Bijna iedere Covidiaan die de enquête beantwoordde zei dat ze van menig zijn dat hun nu-ex-vrienden die tegen covid-injecties zijn, “regelrechte anti-vaxxers” waren; alsof dit een soort belediging is.

Omdat zij er niet in slaagden hun veel slimmere vrienden zover te krijgen dat zij hun mouwen opstropen voor een Wuhan-injectie, besloten deze Covidianen dat het uit hun leven snijden van hun dierbaren de beste oplossing was.

Ongevaccineerden vier keer meer geneigd om “tolerant” te zijn tegenover hun pro-injectie vrienden

De ongevaccineerden zeggen daarentegen dat zij alleen maar met rust gelaten willen worden om hun eigen persoonlijke gezondheidsbeslissingen te nemen. Als hun volledig gevaccineerde “vrienden” dat niet kunnen accepteren, dan zijn ze misschien nooit echte vrienden geweest.

Terwijl het zeker logisch is dat ongevaccineerde mensen zich ongemakkelijk voelen in de buurt van hun gevaccineerde vrienden – wie wil er nu gebombardeerd worden door al die spike-eiwitten die vrijkomen door het vaccineren? – kan hetzelfde niet worden gezegd van gevaccineerden die zich ongemakkelijk voelen in de buurt van ongevaccineerden.

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

Als je vaccin werkt, waar ben je dan bang voor?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: