Ouders offeren hun kinderen op het altaar van gehoorzaamheid: De kinderen in nood – de toekomst in gevaar

ouders-offeren-hun-kinderen-op-het-altaar-van-gehoorzaamheid:-de-kinderen-in-nood-–-de-toekomst-in-gevaar

15-09-21 01: 50: 00,

Alle artikelen van Global Research zijn te lezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een artikel in “The Guardian” van 13. September “Sterke stijging van het aantal acute medische bedden bezet door kinderen die nergens anders heen kunnen” zou niet alleen ouders moeten verontrusten. “Uncut-news.ch” publiceerde het artikel. Citaat:

“Een derde van de intensive care bedden in Engeland wordt bezet door kinderen die nergens anders heen kunnen vanwege hun ziekte. Te midden van de COVID-pandemie 19 lijden deze kinderen aan mentale en neurologische problemen. Sommigen vertonen gewelddadig of zelfbeschadigend gedrag, anderen hebben ernstige neurologische ontwikkelingsstoornissen. Weer anderen zijn daar vanwege een eetstoornis. Maar ondanks hun individuele behoeften, hebben velen van hen geen specifieke psychiatrische diagnose.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: