Ouders offeren hun kinderen op, op het altaar van gehoorzaamheid: Kinderen in nood – De toekomst in gevaar

ouders-offeren-hun-kinderen-op,-op-het-altaar-van-gehoorzaamheid:-kinderen-in-nood-–-de-toekomst-in-gevaar

15-09-21 10: 29: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een artikel in “The Guardian” van 13 september “Scherpe stijging van acute medische bedden bezet door kinderen die nergens anders heen kunnen” zou niet alleen ouders moeten alarmeren. “Uncut-news.ch” publiceerde het artikel. Citaat:

“Een derde van de bedden op de intensive care in Engeland wordt bezet door kinderen die nergens anders heen kunnen vanwege hun ziekte. Te midden van de COVID-19 pandemie lijden deze kinderen aan mentale en neurologische problemen. Sommigen vertonen gewelddadig of zelfverwondend gedrag, anderen hebben ernstige neurologische ontwikkelingsstoornissen. Weer anderen zijn daar vanwege een eetstoornis. Maar ondanks hun individuele behoeften,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: