Pak het: Een echt begrip van het Amerikaanse beleid

pak-het:-een-echt-begrip-van-het-amerikaanse-beleid

15-09-21 08: 08: 00,

Er is een brandende waarheid die Rusland in het gezicht staart. Het is een waarheid 193 die andere landen ook niet onder ogen willen zien. Amerikanen, over het algemeen, kan het niet schelen welke oorlogen we winnen of verliezen. De benarde situatie van andere naties, of zelfs van onze naaste buren, ligt te ver buiten ons machtige exceptionalisme. Ik weet het, ik weet het, het is een schokkend idee. Maar ik was ooit de kabeljongen, dus ik weet het.

De Russische staatseigenaar RT (Russia Today) doet meestal goed werk door westerse propaganda tegen te spreken, en voor een fractie van wat de westerse media uitgeven om een verhaal te vertellen. Helaas heeft de Russische nieuwszender het over veel onderwerpen bij het verkeerde eind. Een recent voorbeeld is een verhaal over WikiLeaks hoofdredacteur Kristinn Hrafnsson over Afghanistan en hoe de media medeplichtig was aan het verbergen van de waarheid over de mislukte oorlog vanaf het begin.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: