Pandemie veroorzaakt “lawine” van kinderen en tieners met geestelijke gezondheidsproblemen – maar ze kunnen nergens heen

pandemie-veroorzaakt-“lawine”-van-kinderen-en-tieners-met-geestelijke-gezondheidsproblemen-–-maar-ze-kunnen-nergens-heen

15-09-21 06: 07: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Sinds het begin van de pandemie hebben kinderziekenhuizen in het hele land een “bliksemsnelle” stijging gezien in het aantal kinderen dat geestelijke gezondheidszorg nodig heeft.

Tot overmaat van ramp hebben ziekenhuizen die voor de pandemie al moeite hadden om aan de vraag naar geestelijke gezondheidszorg te voldoen, nu te maken met nog minder middelen – zoals ziekenhuisbedden, zorgverleners, therapeuten en counseling – dankzij COVID.

Geestelijke gezondheid onder jongeren verslechterde tijdens de pandemie toen de huttenkoorts familieconflicten deed toenemen en gesloten scholen kinderen geïsoleerd hielden van activiteiten en hun leeftijdsgenoten.

Volgens The Washington Post, van juni vorig jaar tot laat in het voorjaar 2021,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: