Schokkend, CDC vermeldt nu gevaccineerde sterfgevallen als ongevaccineerd

schokkend,-cdc-vermeldt-nu-gevaccineerde-sterfgevallen-als-ongevaccineerd

15-09-21 04: 23: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Volgens de U.S. Centers for Disease Control and Prevention wordt u pas als volledig gevaccineerd beschouwd als er volledig 14 dagen zijn verstreken sinds uw tweede injectie in het geval van Pfizer of Moderna, of 14 dagen na uw eerste dosis van Janssen, ondanks het feit dat meer dan 80% van de sterfgevallen na de vaccins in dit venster plaatsvinden. Hoe handig

Iedereen die sterft binnen de eerste 14 dagen na de injectie wordt geteld als een niet-gevaccineerd sterfgeval. Niet alleen wordt het aantal niet-gevaccineerde sterfgevallen hierdoor onnauwkeurig opgeblazen, maar het verbergt ook de echte gevaren van de COVID shots,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: