Sinofobie ontmoet gevangenisarbeid in een denktank in Australië

sinofobie-ontmoet-gevangenisarbeid-in-een-denktank-in-australie

15-09-21 01: 00: 00,

Het Westen werd letterlijk overspoeld met een non-stop propaganda offensief over Uighur dwangarbeiderskampen. Dit is sindsdien grondig ontkracht, bijvoorbeeld hier. Laten we nu de andere – westerse – kant van het verhaal bekijken.

Early 2021, de organisatie Defence for Children (DCI) klaagde het Australische Strategic Policy Institute (ASPI) in New South Wales aan. In de rechtszaak van DCI wordt beweerd dat ASPI mogelijk fondsen heeft ontvangen van een aantal wapenfabrikanten en overheidsinstellingen in de VS en het VK die winst maken met gevangeniswerk.

Hoewel de advocaten van ASPI verzekerden dat deze fondsen zouden worden stopgezet als er serieuze bewijzen zouden opduiken, is de zaak steeds onduidelijker geworden en is het twijfelachtig of het ooit tot een rechtszaak zal komen.

Bronnen die liever anoniem blijven, houden vol dat ASPI rechtstreeks serieuze druk heeft uitgeoefend op het hoofdkwartier van DCI in Genève,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: